CALIFORNICATION KUR

Som en nyhed kan jeg nu tilbyde en Californication behandling med Olaplex stand-alone her i salonen.

CALIFORNICATION ER

  • Sulfat og parabenefri
  • Glutenfri
  • 100% vegansk

Californication er det ultimative vitaminboost til håret, og tilgodeser alle behov dit hår måtte have. Det er en helt ny revolutionerende hår behandling, som har været brugt i USA i over 30 år, hvor der ikke bliver uddannet en friør uden at kende til systemet, men mærkeligt nok har vi først fået øjnene op for det i skandinavien nu.

EFTERLADER DIT HÅR SUNDT OG UNGT IGEN

Der er ingen af elementerne der slider eller skader håret på nogen måder, tværtimod handler det udelukkende om at skabe et sundt og naturligt hår, og undgå udtørring, spalter og misfarvninger – og skabe det bedste grundlag for en flot og holdbar farvning eller anden kemisk behandling.

Der er kun dejlige dufte hele vejen igennem og ingen farlig kemi. Her har jeg lavet en Californication behandling.

  • Jeg har IKKE brugt kemisk afrensning.
  • Jeg har IKKE farvet eller givet eftertoning.
  • Jeg har IKKE klippet spidserne.

Her har jeg ved hjælp af Californication fjernet skidt, misfarvninger og ophobninger af mineraler som f.eks. kalk og kobber fra vandet, produktrester, gamle urenheder, nikotin, udtørring og andre miljøpåvirkninger, som med tiden desværre gør håret mat og trist. Samme tid er håret blevet et helt rent lærred og er kommet så tæt på jomfruhår som det overhovedet kan.

Endnu mere luksuriøs, dybdegående, afrensende og genopbyggende behandling.

En californication behandling koster 900 kr.

For booking af tid, ring på 60 21 58 76.

4 STEPS FOR RENT OG SUNDT HÅR

1. Dit hår vaskes igennem med en plejende dybderensende shampoo, 3 gange Crystal gel påføres og masseres ind i håret.

2. Crystal gel er et afrensende produkt, som fjerner alle de uønskede mineraler og misfarvninger mm. Her sidder du så og blomstre i 45 min. Ligesom vi renser og exfolierer vores hud, er det jo egentlig logisk nok at håret også har brug for en god rens ind i mellem.

3. Dit hår er nu afrenset, og vi vasker det grundigt igennem inden vi tilføjer Olaplex stand-alone. Olaplex er en behandling som går ind i svovl og saltbindinger, og kan genoprette håret op til 99%.

Olaplex arbejder helt inde i hårets kerne og styrker håret, så det bliver smidigt og bedre kan holde til farve, føn, stylingjern mm. For at snakke lidt i billeder, så kan vi lege at et enkelt hårstrå er lige som en stige, og så er hvert enkelt trin på stigen salt- og svovlbindinger og det er dem som holder håret sammen, så det er stærkt og sundt.

Holder trinene ikke stigen sammen så vælter den, og det samme sker der med håret. Olaplex benyttes som “kur” treatment alene eller i forbindelse med farve, blegninger og andre kemiske behandlinger. Denne behandling er delt op i 3 step, step 1 og 2 fås i salonen, hvor step 3 er en hjemmebehandling.

4. Herefter mixer jeg en kur som er skræddersyet til lige netop dit hår. Det kan være en blanding af Olaplex 2, protein, glans og fugt. Denne kur arbejder på skællaget og efterlader dit hår ubeskriveligt lækkert, blødt, silkeagtigt fugtmættet og samtidig fjerlet.