Jeg hedder Tina. Jeg har taget den 4-årige frisøruddannelse på Herningsholm erhvervsskole, og har arbejdet i saloner i Skanderborg og Horsens.

I maj 2017 startede jeg mit eget lille eventyr i min fars barndomshjem, som jeg købte af min farmor i juni 2016.

Kort efter ville skæbnen, at jeg for alvor skulle finde sammen med mit livs kærlighed og vi har nu sammen vores lille pige Stelle. Familielivet har gjort, at jeg har valgt at flytte min salon hjem på gården ved Brædstrup, her åbner jeg igen op efter barsel i december 2019.

En gårdsalon med udsigt, solens stråler på svalegangen, én ko eller 1000 der muuh’er i baggrunden, en stor traktor på marken og duften af en dejlig kop kaffe, kan man ønske sig mere? Derfor også navnet, Cut’N’Cosy (klip og hyggeligt) for med begge ben plantet solidt på jorden, i ro og velvære, med sød musik i ørene, hygge og professionel behandling, byder jeg alle velkomne, store som små, gamle som unge.

I er alle lige vigtige, og jeg nyder forskelligheden ved at have en bred aldersgruppe.

Jeg nyder omgivelserne, det lyse rum, og den gode kontakt med mine kunder.

Hos mig er du midtpunkt når du sidder i stolen. Min opgave er at lytte, se og at skabe det rigtige look til lige netop dig. Du fortæller mig om dine ønsker og drømme, og sammen finder vi en løsning.

Jeg elsker at forny mig og følge med i, hvad der sker via kurser. For mig har det stor betydning at deltage i forskellige arrangementer i lokalområdet – det giver et godt sammenhold.

Der er hyggehjørne med TV til børnene og lidt godt til ganen.

Og ja, I må gerne gå ud og klappe en ko bagefter, bare husk at se jer godt for, de køre med store maskiner her (altså de ansatte ikke køerne) (: